Are you ready to live beyond the clouds?
Serena Blair Gosh 3
Forum sta zasnovale dve glavni adminki, Serena Blair Gosh in Charlotte A. Banks. RPG se nahaja v drugem največjem mestu ZDA - Los Angelesu. Pri opisu pazite, da bo lik zvezdnik - fotomodel, maneken, pevec, igralec, plesalec, kar želite.
Serena Blair Gosh 2
Serena Blair Gosh 1
ZASNOVA
PRAVILA
SIGN IN
PLOT PAGES
OBVESTILA
Pasice drugih forumov
Serena Blair Gosh PasicaSerena Blair Gosh Animation7
Serena Blair Gosh Pasica30
----------------------------------------------
Naša pasica:
Serena Blair Gosh Lbtc

Serena Blair Gosh

Go down

Serena Blair Gosh Empty Serena Blair Gosh

Objavlja by Serena Blair Gosh on Sre Mar 27, 2013 2:33 am

Serena Blair Gosh
Serena Blair Gosh Amber

20/igralka/amber heardserena je tista vrsta deklet, ki je že naravno lepa. vendar pa si je zaradi službe igralke pobarvala njene že tako svetle lase na še svetlejšo barvo, ampak so ji ostali naravni temnejši prameni. pogosto si jih tudi skodra. vsak dan ima na obrazu cel kup ličil in nosi temnomodre leče, njena naravna barva oči pa je rjava. je precej visoka, kakor se za igralko tudi spodobi.
odraščala je v bogati družini. očeta ni nikoli videla, saj je delal noč in dan, mama pa jo je pretirano razvajala. kadarkoli si je zaželela, jo je peljala v lunapark, nakupovalni center, v mcdonald, kamor koli si je zaželela. po njenem 13 letu ji je mama umrla in od takrat je sama ostajala doma, kuhala in pospravljala. tako je iz razvajene najstnice zrasla v odgovorno dekle. v tem obdobju je tudi dobila najboljšo prijateljico charlotte, ki ji je vedno stala ob strani.
ko je imela šestnajst let, si je zadala cilj, da bo nekega dne šla v afriko in pomagala otrokom, ki potrebujejo pomoč. vendar so ji eno leto pozneje ponudili službo igralke, ki jo je sprejela. ko je vstopila v svet zvezdniška je postala plitka, arogantna in preveč samozavestna. vendar je v njej še vedno tista druga plat nje pred nekaj leti, ki včasih pride na plan.
obožuje branje starih romantičnih zgodb. ko ni povabljena na kakšno zabavo, gre v mini knjižnico v njeni veliki hiši, se zlekne na udoben usnjen kavč in prebira zgodbe. drugače pa prosti čas preživlja na zabavah, ali pa se uči igrat na piano. vsako jutro gre teči 2 kilometra, da ohranja kondicijo in lepo postavo. scenarij za film se nauči hitro, zato ji ni treba posvečati kakšne posebne pozornosti temu. vendar je kljub vsemu igralstvo njeno življenje.
coding by Sunshine^^ from
PTB

Serena Blair Gosh
Serena Blair Gosh
【★】 Admin 【★】
【★】 Admin 【★】

Število prispevkov : 103
Money : 321
Join date : 15/09/2012

https://lifebeyondtheclouds.slovenianforum.com

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu