Are you ready to live beyond the clouds?
Charlotte A. Banks 3
Forum sta zasnovale dve glavni adminki, Serena Blair Gosh in Charlotte A. Banks. RPG se nahaja v drugem največjem mestu ZDA - Los Angelesu. Pri opisu pazite, da bo lik zvezdnik - fotomodel, maneken, pevec, igralec, plesalec, kar želite.
Charlotte A. Banks 2
Charlotte A. Banks 1
ZASNOVA
PRAVILA
SIGN IN
PLOT PAGES
OBVESTILA
Pasice drugih forumov
Charlotte A. Banks PasicaCharlotte A. Banks Animation7
Charlotte A. Banks Pasica30
----------------------------------------------
Naša pasica:
Charlotte A. Banks Lbtc

Charlotte A. Banks

Go down

Charlotte A. Banks Empty Charlotte A. Banks

Objavlja by Charlotte A. Banks on Sre Mar 27, 2013 1:00 am

Charlotte A. Banks
Charlotte A. Banks Barbara%20palvin%20wallpaper-f44562

19/Igralka, model/Barbara PalvinCharlotte A. Banks, je poklicna igralka in model, v zgodnjih 19 letih. Z manekenstvom se ukvarja že od zgodnjih najstniških, v igralstvu pa se je preizkusila šele pred kratkim. Njena starša sta iz Francije, v Ameriko se je preselila pri 12 s teto. Starša je pri njenih sanjah nista podpirala, a teta je verjela vanjo. Živi v Los Angelesu, v vili, s teto. Od malih nog je hotela biti po poklicu to kar je, slavna, verjela je, da je nekaj posebnega, kakor druga Marilyn Monroe. Je prijazna, zabavna, sarkastična, kdaj zelo nesramna in ošabna, hitro vzroji (posledica Francoskih korenin) ter je zelo samozavestna in verjame vase. Vero vase je dobila, ko nihče drug ni verjel vanjo. Četudi večino časa izgleda zelo nesramna in brezbrižna, v njej kar vre od čustev in je tudi zelo ranljiva. Sicer tega ne bo pokazala, ker je zelo močna oseba. Ima veliko prijateljev, večino tistih ''lažni'', njena prava in najboljša prijateljica pa je Serena Blair Gosh, s katero se poznata že od malih nog in sta od vedno najboljši prijateljici. Seveda se kdaj skregata, a vse prepire hitro pozabita. Charlotte nima resnega fanta, saj ji ni preveč všeč biti v resni zvezi, raje fante menjuje kot perilo, a v srcu močno upa, da bo kmalu našla tistega pravega. Zelo rada tudi bere Gossip Girl (Opravljivko), saj je tudi sama po naravi zelo opravljiva in veliko govori o drugih.
Nekaj njenih misli: >>Nihče nisi, dokler ne govorijo o tebi.<<, >> Sem najboljša, najboljših.<<, >>Kdorkoli je rekel, da denar ne kupi sreče, ni vedel kje nakupovati.<<

coding by Sunshine^^ from
PTB

★★★★★★★★★★★★★
YOU KNOW YOU LOVE ME, XOXO, Charlotte A. Banks
Charlotte A. Banks Blowingkisses_zpsec24ab13_large

Spoiler:
Charlotte A. Banks Tumblr_mic44xAUMa1s63q62o1_500_largeCharlotte A. Banks Tumblr_mi4sq1tuig1rrlmwfo1_500_large
Charlotte A. Banks
Charlotte A. Banks
【★】 Admin 【★】
【★】 Admin 【★】

Število prispevkov : 52
Money : 192
Join date : 15/09/2012
Age : 26
Kraj : NightCloud

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu